29.8.2018: Regresija v pretekla življenja

Skupinska Regresija v pretekla življenja Ta izobraževalna delavnica je namenjena vsem, ki si želite izvedeti več o sebi in svoji preteklosti.
Marsikdo se sprašuje, kaj je bil v prejšnjem življenju, in od kod izvirajo naše globoke želje in nagnjenja, pa tudi nekateri strahovi, ki jih občutimo. Vse to, in še marsikaj drugega boste lahko spoznali na tem potovanju v preteklost.

Kako poteka skupinska regresija v pretekla življenja?

Skupinska regresija je zelo primerna za vse, ki jim je to prvo potovanje v preteklost.

Delavnica skupinske regresije se začne s predavanjem, v katerem boste izvedeli vse o tem, kaj regresija je in kako poteka, skupaj z vsemi praktičnimi napotki, da bo vase doživetje čimbolj uspešno. Imeli boste priložnost postaviti vprašanja, tako da se lahko razprši sleherni dvom. Izvedeli boste tudi zanimive stvari o našem podzavestnem umu, in kako je mogoče, da lahko obudimo spomine iz preteklih življenj.

Nato se bomo skupaj podali v pretekla življenja in vsak bo odšel natančno tja, kjer bo dobil odgovore na svoja vprašanja.  Na vsakem koraku tega potovanja boste vodeni, tako da boste lahko raziskali tisto življenje, ki je pomembno za vas. Pomikali se bomo skozi različna obdobja tega življenja, tako da si boste lahko ustvarili sliko o njem in dojeli, kaj bi se naj naučili iz danih doživetij.

Na koncu, ko se bomo vsi vrnili nazaj v stanje budne zavesti, bomo imeli še skupinski razgovor o naših doživetjih, in kako jih lahko uporabimo za izboljšanje našega sedanjega življenja.

Delavnico vodi Petra Guštin, hipnoterapevtka in regresoterapevtka z 10 leti izkušenj v regresijah. Skupinske delavnice regresije vodi že sedem let tako v ZDA kot v Sloveniji.

Delavnica bo potekala v sejni sobi NUK-a, v 1.nadstropju.

Pridružite se nam.

Vstopnina je 49 evrov, za študente velja 50% popust ob predložitvi študentske izkaznice.
Prijave sprejemamo na: gustinpetra@institutharmonija.org