4.6.2019: Uspeh ni slučaj

samohipnozaSte se kdaj vprašali, zakaj imajo nakateri ljudje vedno srečo?
Je to samo sreča, ali delovanje nekih drugih sil?

V tem seminarju boste spoznali dramatično resnico, da je sreča, tako dobra kot slaba, rezultat močne sile vašega podzavestnega uma. Odkrili boste, kako si vaš podzavesten um prizadeva doseči tisti stopnjo uspeha, sreče in blagostanja, za katero je bil programiran že od otroštva.

To je program za doseganje vaših ciljev. Razvil ga je Dr. John Kappas, ustanovitelj Hypnosis Motivation Instituta v Tarzani, Kaliforniji, na podlagi izkušenj iz svoje tridesetletne prakse hipnoterapije in dela z vec kot 250 000 ljudmi.

Razvil je program, ki ima 5 elementov, in ce ga sledite, boste dosegli zavidljive rezultate. Kaj je pravzaprav Program Uspeh ni slučaj? To je enostaven program, ki vam bo vzel samo pet minut na dan. V tem kratkem casu boste spremenili program svojega podzavestnega uma s pomočjo sanj, vašega naravnega stanja sproščenosti in uporabe simboličnega jezika.

S pomočjo tega seminarja boste spoznali, da vam vaš podzavestni um sedaj prinaša natanko to stopnjo sreče, blagostanja in uspeha za katero ste pogojeni že od vašega otroštva. V samo 5-ih minutah na dan pa lahko povečate vase dosežke na katerem koli področju življenja. Če se boste držali tega  programa boste lahko:

– Dramatično povečali svoje blagostanje
– Izboljšali svoje zdravje
– Dosegli uspeh v vaši karieri
– Izboljšali svoje akademske dosežke
– Razvili zadovoljujoče odnose z drugimi

Zdi se, da imajo samo nekateri ljudje vedno srečo, s tem programom pa boste tudi vi izkusili, da ste pravzaprav vi tisti, ki ustvarjate svojo prihodnost in da jo lahko izboljšate.

Seminar oziroma delavnica traja 2 uri.

V ceno seminarja je vključeno tudi 30 minutno telefonsko individualno posvetovanje, v katerem bomo ta program priredili vašim ciljem in potrebam.

Cena: 34 evrov

Prijave: gustinpetra@institutharmonija.org