14.2.2019: Nevidne sile, ki drastično vplivajo na našo usodo

Nevidne sile drastično oblikujejo našo usodo, a mi se tega ne zavedamo.
Komu so te delavnice namenjene? Pripravljene so za vse, ki se zanimajo za osebno rast in iščejo pot iz miselne pogojenosti. Za vse vas, ki ugotavljate, da živimo v času, v katerem okolje izvaja močan vpliv na naše psihološko stanje in počutje, in bi se radi pred tem zaščitili. Temu vplivu se je težko izogniti, še posebej, če ne vemo, kako se mu nehote izpostavljamo. Čeprav si želimo rasti, nam številni, pogosto vsiljeni, miselni vzorci izkrivljajo prave vrednote, povzročajo neprijetne občutke in vodijo naše življenje v napačno smer.

V tem sklopu izobraževalnih delavnic, ki črpa modrost iz starodavnega filozofskega spisa Bhagavad gite, boste dobili presenetljive, praktične informacije o tem, kakšen psihološki vpliv ima na nas hrana, literatura, ki jo beremo, spanje, družba, glasba, skratka vse, s čimer pridemo v stik v našem vsakdanjem življenju. Po končanih treh delavnicah boste vedeli:

*Kako ste ujeti v te tri nevidne sile
*Kako vsaka od teh sil vpliva na vaše življenje in počutje
*Kaj vas drži pod vplivom teh sil
*Kaj storiti, da se osvobodite tega vpliva
*Katera od nevidnih sil vam bo omogočila trajno srečo, mir in blagostanje
*Kako organizirati vaš vsakdanjik, da boste samo pod vplivom najboljše nevidne sile

Delavnice so dinamične, z zanimivimi praktičnimi vajami, ki bodo pokazale, kako lahko to znanje uspešno uporabite v vašem življenju. V sproščenih diskusijah bomo delili tudi naša spoznanja in izkušnje, povezane s temi nevidnimi silami. Kdor bo začel uporabljati to praktično znanje v svojem življenju, bo takoj občutil pozitivni učinek. Tisti, ki iščete pravo transformacijo svojega življenja, ste prišli na pravo mesto! Uporaba tega znanja v vašem vsakdanjem življenju vas bo postopoma osvobodila vseh tegob in vam omogočila uživati srečo, po kateri hrepenite.

Delavnice vodi Petra Guštin, Certificirana Hipnoterapevtka, predavateljica in instruktorica bhakti yoge.

Kraj: Celje, Ul. IVX. Divizije 14,
2. nadstropje – Prostori Društva Potovanja za dušo

Opis delavnic:

V naravi obstajajo nevidne sile, ki vplivanjo na naše počutje in obnašanje. Te sile drastično vplivajo tudi na našo usodo. Poznavanje teh nevidnih sil je mnogim ljudem omogočilo, da se osvobodijo nezaželenega vpliva okolice in dosežejo višje stanje zavesti in duhovno dimenzijo. To znanje daleč presega druge sisteme znanja, saj prodre v samo energetsko bistvo našega obstoja.

V prvi delavnici si bomo pogledali, od kod izvirata naša tesnoba in strah. Pomaknili se bomo preko ustaljenega pojmovanja in se dotaknili globjega vzroka naše tesnobe. Analizirali bomo dejavnike, ki sprožijo našo ujetost pod vpliv najnevarnejše nevidne sile. Imeli bomo praktično vajo, ki vam bo pomagala ugotoviti, če ta sila deluje na vas, in kako.

V drugi delavnici si bomo pogledali, od kod izvirata razočaranje in jeza, in katera nevidna sila nas žene, da si želimo doseči stvari, ki se kasneje sprevržejo v svoje nasprotje – namesto, da bi nam prinesle zadovoljstvo, občutimo razočaranje. Čeprav si pridobimo materialne dobrine, v njih ne najdemo užitka in čeprav okusimo uspeh, nam le-ta prinese grenkobo. Skozi praktično vajo boste lahko ugotovili, do katere mere ste pod vplivom te sile. Pogovarjali se bomo tudi, kako pridemo pod vpliv te sile.

V tretji delavnici pa se bomo seznanili z nevidno silo, ki nam omogoča doseči srečo in notranje zadovoljstvo, zdravje, blagostanje in harmonične odnose z drugimi ljudmi. S pomočjo te sile lahko popolnoma spremenimo svoje življenje in celo dosežemo duhovno dimenzijo. To bo tudi najpomembnejša delavnica, saj si bomo podrobno pogledali kako se lahko osvobodimo vpliva negativnih nevidnih sil in kaj lahko praktično storimo v našem vsakdanu, da bomo zaščiteni.

Ko spoznamo, kako smo prišli pod vpliv posamezne sile, se lahko tudi rešimo te pogojenosti, ali pa povečamo njen vpliv na naše življenje. Obstaja 10 aspektov našega življenja, preko katerih lahko učvrstimo vpliv teh sil na nas. Skrivnost je v tem, kako praktično živimo naše življenje iz dneva v dan.
Majhne spremembe imajo velik in dolgoročen vpliv, in privedejo do bistvenih sprememb v prihodnosti.

Prijave so obvezne, saj je število sedežev omejeno.
Prijavite se lahko na:
gustinpetra@institutharmonija.org ali
064 108 107 ali info@zaduso.si

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *