30.10.2018 Karma in Vi

Kako spremeniti karmoVabljeni na tečaj “Kako spremeniti Karmo”. Tečaj je namenjen mladim, predvsem študentom.
Ta izredno priljubljen tečaj bo letos že tretjič v Ljubljani. Tudi tokrat bomo imeli sklop treh predavanj/delavnic. Takoj zatem, kot četrto delavnico pa boste imeli še priložnost, da se podate v pretekla življenja in si pridobite osebno izkušnjo s skupinsko regresijo.

Marsikdo med nami je že slišal za karmo, in tisti, ki vedo, kaj ta beseda pomeni, se želijo osvoboditi slabe karme. Slaba karma prinaša nevšečnosti, težave, bolečino in trpljenje. To karmo si ustvarjamo nehote, a posledice so neprijetne. Kako se lahko te slabe karme osvobodimo? V tem tečaju boste dobili odgovor na to vprašanje in še veliko več. Spoznali boste:

  • Zakaj smo ujeti v karmo
  • Kako sami ustvarjamo svojo karmo
  • Kakšno vlogo imajo pri tem naše misli
  • Kako naše misli kreirajo našo bodočnost
  • Kaj je krog trpljenja
  • Kako presekati ta začarani krog
  • Kako se osvoboditi karme

Vsako interaktivno, dinamično predavanje z vajami in razgibanimi diskusijami traja približno dve šolski uri. Na voljo vam bo tudi topel čaj in odličen prigrizek.

Predavanja vodi jih Petra Guštin, hipnoterapevtka, regresoterapevtka in praktikantka bhakti joge z 27 leti prakse in študija vedskih spisov.

Predavanja in delavnica bodo potekali v sejni sobi, 1. nadstropje NUK-a. Prijave so obvezne, saj je število mest omejeno.
Prispevek za posamezno delavnico je 5 evrov za stroške organizacije. Če se prijavite na vse tri delavnice in poravnate celotni znesek do 25.10.2018, je prispevek samo 3 evre za posamezno delavnico.

Naslovi predavanj (delavnic) :

1. Karma in Vi – 30.10.2018:
Naše doživljanje sveta okoli nas in naše obnašanje je odvisno od tega, kako doživljamo svojo identiteto. V svetu nenehnih sprememb se tudi naša identiteta spreminja in razgrajuje, in včasih se v krizi naš celotni pogled na svet sesuje. Toda odkritje naše prave narave, ki presega omejitve materialnega telesa in uma nam odpre neverjetne možnosti in zagotavlja stabilnost tudi v najbolj težkih izzivih. Spoznajte kdo v resnici ste v globini vašega bitja.
Predavanje je brezplačno za študente ob predložitvi študentske izkaznice. Za ostale je vstopnina 5 evrov.

2. Kako Karma Resnično Deluje – 6.11.2018:
Sedaj je čas, da se poglobimo v samo bistvo karme. Kako mi sami pravzaprav ustvarjamo karmo? Kakšno vlogo imajo pri tem naše misli? Ali imamo kakršenkoli nadzor nad svojim umom? Naše misli pravzaprav ustvarjajo našo realnost bolj kot se zavedamo. Izvedeli boste, kaj je ključ do obvladovanja naših misli in kako lahko spremenimo svojo prihodnost.
Predavane je brezplačno za študente ob predložitvi študentske izkaznice. za ostale je vstopnina 5 evrov.

3. Miselna Pogojenost in Karma – 13.11.2018

V tem predavanju se bomo poglobili v razumevanje karme, kam nas karma popelje po smrti, in zakaj.
Sedaj je čas, da se poglobimo v samo bistvo karme. Kako mi sami pravzaprav ustvarjamo karmo? Kakošno vlogo imajo pri tem naše misli? Ali imamo kakršenkoli nadzor nad svojim umom? Naše misli pravzaprav ustvarjajo našo realnost bolj kot se zavedamo. Izvedeli boste, kaj je ključ do obvladovanja naših misli in kako lahko spremenimo svojo prihodnost.

4. Skupinska Regresija v Pretekla Življenja – 20.11.2018

Ta izobraževalna delavnica vam bo približala tematiko karme na zelo oseben način, zato je priporočljivo, da se je udeležijo vsi poslušalci tečaja Kako spremeniti karmo. V njej boste izvedeli več o sebi in svoji preteklosti in kakšen vpliv ima karma na vas osebno.

Marsikdo se sprašuje, kaj je bil v preteklosti, in od kod izvirajo naše globoke želje in nagnjenja, pa tudi nekateri strahovi, ki jih občutimo. Vse to, in še marsikaj drugega boste lahko spoznali na tem potovanju v preteklost. Ta skupinska delavnica regresije v pretekla življenja je priložnost, da lahko odkrivate globino spoznanj vaše duše, vaše talente in vašo misijo v tem svetu. Lahko vam razkrije vaše notranje motive in izvor vaših sedanjih življenjskih izzivov. Lahko tudi odkrijete, kako so bili ljudje, ki vas obdajajo sedaj, povezani z vami v preteklem življenju.
Kako poteka skupinska regresija v pretekla življenja?
Skupinska regresija je zelo primerna za vse, ki jim je to prvo potovanje v preteklost.
Delavnica skupinske regresije se začne s predavanjem, v katerem boste izvedeli vse o tem, kaj regresija je in kako poteka, skupaj z vsemi praktičnimi napotki, da bo vase doživetje čimbolj uspešno. Imeli boste priložnost postaviti vprašanja, tako da se lahko razprši sleherni dvom. Izvedeli boste tudi zanimive stvari o našem podzavestnem umu, in kako je mogoče, da lahko obudimo spomine iz preteklih življenj.
Predavanju bo sledila skupinska regresija v pretekla življenja. Skupaj se bomo podali v pretekla življenja in vsak bo odšel natančno tja, kjer bo dobil odgovore na svoja vprašanja. Na vsakem koraku tega potovanja boste vodeni, tako da boste lahko raziskali tisto življenje, ki je pomembno za vas. Pomikali se bomo skozi različna obdobja tega življenja, tako da si boste lahko ustvarili sliko o njem in dojeli, kaj bi se naj naučili iz danih doživetij.
Na koncu, ko se bomo vsi vrnili nazaj v stanje budne zavesti, bomo imeli še skupinski razgovor o naših doživetjih, in o tem, kako jih lahko uporabimo za izboljšanje našega sedanjega življenja.

Vstopnina za skupinsko regresijo je 49 evrov, za obiskovalce tečaja “Kako spremeniti karmo” velja 50% popust.

Predava Petra Guštin. Petra je predavateljica, certificirana hipnoterapevtka, učiteljica in praktikantka bhakti yoge, ki se že desetljetja poglablja v skrivnosti človekovega obstoja, globine njegove psihe in razsežnosti duhovne rasti.

Predavanje bo potekala v sejni sobi, 1. nadstropje NUK-a.

 

Registracija za tečaj "Kako Spremeniti Karmo"