2.10.2018: Skupinska delavnica samohipnoze

rsz_1pexels-photo-126319_640x426V tej  delavnici, ki traja tri ure,  se boste naučili, kako uporabiti samohipnozo za doseganje življenjskih ciljev, ki so pomembni za vas.

Kaj je samohipnoza? To je budno stanje zavesti, v katerem ste zelo osredotočeni in si dajete sugestije, ki vam bodo pomagale doseči vaše cilje in željene spremembe v vašem življenju.

 

Samohipnoze se lahko nauči vsakdo. Je preprosta in enostavna, treba pa je vaditi, da postanemo res dobri. Vsak od nas je najbolj dovzeten za naše lastne sugestije. Pogosto se niti ne zavedamo, kakšne sugestije si dajemo. Velikokrat nas prevzemajo negativne misli, ki potem kreirajo našo prihodnost. S samohipnozo pa prevzamemo krmilo v svoje roke in začnemo nadzirati um na podzavestnem nivoju.

S samohipnozo lahko:

  1. izboljšate svoje zdravje in počutje
  2. povečate svojo samozavest in samospoštovanje
  3. izboljšate svoje finančno blagostanje
  4. povečate svoj uspeh v karieri
  5. izboljšate odnose z drugimi
  6. dosežete svoje zadane cilje na različnih življenjskih področjih

Samohipnoza je enostavna in se jo z lahkoto in hitro naučimo. V tej delavnici vas bomo vodili skozi proces, v katerem si boste določili tri ključe, ki bodo odklenili stanje sproščenosti, v katerem je podzavestni um dovzeten za pozitivne sugestije. Občutili boste stanje globoke sproščenosti in si dali sugestije za dosego vaših specifičnih ciljev. Na koncu pa se boste povrnili nazaj v navadno budno stanje.

Ko se enkrat naučite, kako vstopiti v stanje samohipnoze s pomočjo svojih osebnih ključev, boste lahko ta proces ponovili znova doma, po želji tudi vsakodnevno, kar vam bo vzelo samo nekaj minut. Na ta način boste lahko redno prejemali novo moč in zagon iz vaših osebnih sugestij.

Vsi udeleženi bodo prejeli tudi posnetek predavanja in zapiske iz prezentacije.

Delavnica traja 3 ure. Na začetku bo predavanje, sledila  bo vodena samohipnoza.

Cena: 22.50 evrov

Prijave: 0303 414 474 ali gustinpetra@institutharmonija.org