O Nas

rsz_1mitja_bitencMitja Bitenc, Ustanovitelj

Poznan je kot lastnik priljubljene vegetarijanske restavracije Radha Govinda in po izjemnih vegetarijanskih kuharskih tečajih. Neprestano se trudi izboljšati ponudbo restavracije z raznimi programi in ugodnostmi. Tam skupaj z ekipo skrbi, da vsakdo, ki obišče restavracijo, odide z nasmehom na licu. Kadar pridejo radovedni novinarji, se potrudi, da dobijo ustrezne informacije in odgovore. Vedno je pozitivno naravnan in poln elana.

V Holističnem Inštitutu Harmonija pa je tudi  odlični predavatelj, ki podaja svoje znanje in bogate izkušnje iz kulinarike in več kot 20  letnega proučevanja starodavnih vedskih tekstov.

Njegov življenski slogan je :“Največja ovira do odličnosti je zadovoljnost z dobrim.”

Več o njegovi restavraciji : http://radhagovinda.si/

Petra Guštin

Petra Guštin, Direktor

Leta 1987 sem diplomirala na Višji pomorski šoli v Piranu, smer tehnologija prometa in nato delala v tej stroki nekaj let.

Leta 1991 sem se začela ukvarjati z bhakti jogo. Od takrat to leta 2006 sem živela v ašramih bhakti joge v Sloveniji, Nemčiji, Švedski, USA in Indiji, kjer sem prakticirala spiritualno sadhano bhakti joge – mantra meditacijo, študij starodavnih filozofskih tekstov joge in nesebično delo.

Leta 2007 sem si pridobila izobrazbo v hipnoterapiji preko  HMI (Hypnosis Motivation Institute) v Tarzani, Kaliforniji, ki je prva akreditirana univerza za hipnoterapijo. Leta 2008 sem začela s privatno prakso hipnoterapije v Hillsboroughu, v Severni Karolini, kjer sem pomagala svojim klientom izboljšati kvaliteto življenja s pomočjo hipnoterapije. To prakso sem nadaljevala vse do leta 2014.

Leta 2014 sem se vrnila v Slovenijo in začela s predavanji in delavnicami po Sloveniji preko društva Potovanja za dušo. Hkrati sem postala zunanji učitelj za spletne tečaje na Bhaktivedanta kolidžu v Radhadeshu, Belgiji. Preko delavnic, predavanj in tečajev podajam svoje znanje in izkušnje iz hipnoterapije in tudi znanje, izkušnje in spoznanja, ki sem si jih pridobila v 27 letih  intenzivne prakse bhakti joge in študija starodavnih vedskih tekstov.

Več o meni: https://www.linkedin.com/in/petra-gustin-0500912b

O Zavodu

Holistični Inštitut Harmonija, Zavod za izobraževanje in spodbujanje višje kvalitete življenja, je bil ustanovljen z namenom, da spodbuja, izobražuje in svetuje na področju izboljšanja kvalitete življenja posameznika ter dvigovanja individualne in kolektivne zavesti. Pri uresničevanju svojega namena spodbuja celostni pristop do posameznika in pri tem integrira uporabo različnih znanosti.

OSEBNA IZKAZNICA:

Matična številka: 6901069000

Davčna številka: 99028506

Glavna dejavnost: P85.590 – Drugje nerazvrščeno izobraževanje, izpopolnjevanje in usposabljanje

Poslovni račun: IBAN SI56 6100 0001 5049 218 (DELAVSKA HRANILNICA d.d. LJUBLJANA)