Kako Spremeniti Karmo

Kako spremeniti karmoSlišali ste za karmo, in veste, da slaba karma ni obetajoča. Toda, ali lahko karmo spremenimo? V tem tečaju boste izvedeli, kako mi sami ustvarjamo karmo z našimi mislimi, in kako jo lahko tudi spremenimo. Tečaj obsega šest delov:

1. Kdo sem jaz & karma:
    Naše doživljanje sveta okoli nas in naše obnašanje je odvisno od tega, kako doživljamo svojo identiteto. V svetu nenehnih sprememb se tudi naša identiteta spreminja in razgrajuje, in včasih se v krizi naš celotni pogled na svet sesuje. Toda odkritje naše prave narave, ki presega omejitve materialnega telesa in uma nam odpre neverjetne možnosti in zagotavlja stabilnost tudi v najbolj težkih izzivih. Spoznajte kdo v resnici ste v globini vašega bitja.
2. Smrt, kaj potem & karma:
Znova in znova vidimo, kako je nedolžno osebo doletela težka nesreča. Zakaj se to dogaja? Ali imamo kakršni koli nadzor nad svojo prihodnostjo?
3. Naša miselna pogojenost & karma :
    Ko delujemo v tem svetu, mislimo, da smo svobodni. V resnici se obnašamo tako, kot nam diktirajo tri sile materialne narave.  Te sile imajo nadzor nad našimi dejanji in celo mislimi. Ali se lahko osvobodimo tega ujetništva?
4. Kako se je začela karma:
Nekateri pravijo, da smo bitja z drugih planetov, da nismo zemljani. Drugi trdijo, da smo tukaj kot zaporniki, in da se lahko povrnemo nazaj v svet svetlobe, sreče in večnosti. Kdo ali kaj je Absolutna Resnica in kakšna je naša povezava z njo? Zakaj imamo moč, da se rešimo vpliva materialnih sil?
5. Kako ljubezen izniči karmo:
Vsak od nas ima potrebo po ljubezni. Toda, zakaj je ljubezen v tem svetu pogosto tako boleča? Želimo si večne ljubezni, ki nam bo prinesla popolno izpopolnitev. Ali je to utopija? Kako premagamo neskončni ciklus karme in dosežemo stopnjo prave ljubezni?
6. Znanje, ki izniči karmo :
V znanju je moč. Če nam že navadno znanje neizmerno olajša življenje, koliko več lahko potem dosežemo, ko spoznamo Absolutno Resnico? Kako si pridobimo znanje o Absolutni Resnici? Kako vemo, da je izvor tega znanja verodostojen in prepoznamo prevarante?