Uspeh ni slučaj

youth-active-jump-happy-40815-large-640x426To je program za doseganje vaših ciljev. Razvil ga je Dr. John Kappas, ustanovitelj Hypnosis Motivation Instituta v Tarzani, Kaliforniji, na podlagi izkušenj iz svoje tridesetletne prakse hipnoterapije in dela z vec kot 250 000 ljudmi.

Razvil je program, ki ima 5 elementov, in ce ga sledite, boste dosegli zavidljive rezultate. Kaj je pravzaprav Program Uspeh ni slučaj? To je enostaven program, ki vam bo vzel samo pet minut na dan. V tem kratkem casu boste spremenili program svojega podzavestnega uma s pomočjo sanj, vašega naravnega stanja sproščenosti in uporabe simboličnega jezika.

 

S pomočjo tega seminarja boste spoznali, da vam vaš podzavestni um sedaj prinaša natanko to stopnjo sreče, blagostanja in uspeha za katero ste pogojeni že od vašega otroštva. V samo 5-ih minutah na dan pa lahko povečate vase dosežke na katerem koli področju življenja. Če se boste držali tega  programa boste lahko:

 

  • Dramatično povečali svoje blagostanje
  • Izboljšali svoje zdravje
  • Dosegli uspeh v vaši karieri
  • Izboljšali svoje akademske dosežke
  • Razvili zadovoljujoče odnose z drugimi

 

Zdi se, da imajo samo nekateri ljudje vedno srečo, s tem programom pa boste tudi vi izkusili, da ste pravzaprav vi tisti, ki ustvarjate svojo prihodnost in da jo lahko izboljšate.

Seminar oziroma delavnica traja 2 uri.

V ceno seminarja je vključeno tudi 30 minutno telefonsko individualno posvetovanje, v katerem bomo ta program priredili vašim ciljem in potrebam.