Individualna Regresija v pretekla življenja

Individualna RegresijaIndividualna seansa regresije v pretekla življenja traja približno dve uri in pol. Sestavljena je iz večih delov:

  • Uvodni pogovor
  • Testiranje
  • Sproščanje
  • Regresija
  • Zaključni pogovor

 

V uvodnem pogovoru  najprej določimo cilj vašega potovanja v preteklost, oziroma kaj želite izvedeti o sebi. Nato vam hiponterapevtka razloži, kaj je hipnoza in kako jo lahko uporabimo za potovanje v preteklost. Izvedeli boste v podrobnosti, kaj lahko pričakujete in kako bomo obudili vaše spomine.

Potem sledi testiranje vaše dojemljivosti za hipnozo. Hipnoterapevtka vam bo zastavila različna vprašanja, in tako ugotovila, kako vas lahko najbolje vodi v stanje globoke sproščenosti.

Naslednji korak je prehod v stanje transa oziroma sproščenosti s pomočjo vodene meditacije oziroma vizualizacije. Ko se bližate stanju transa, boste občutili nekatere spremembe v vašem telesu, kot na primer spremenjeni ritem dihanja, kar je normalno.

Zatem bomo vstopili v preteklo življenje, ki vam bo dalo odgovor na vaše vprašanje. Pomikali se bomo skozi to življenje vse do smrti in si ogledali, kar vas zanima. To bo trajalo približno eno uro. Nato se boste vrnili nazaj v stanje budne zavesti.

Na koncu bomo imeli še en kratek pogovor o vaših doživetjih.